Pages

22.10.12

Durian Crepe...:)

Assalamualaikum...

Sekarang tengah femes pasal durian crepe ni, sana sini sinun duk cakap dan pos gambar durian crepe, terliur jadinya terus order kebetulan boleh ambil dekat je dengan rumah..


 Warna kuning yang menggoda jiwa hihi

dalamnya isi durian..

Sedap, lembut tapi qema je makan, suami & ammar makan sikit katanya lebih suka durian betul..
Kebetulan akak qema pun ada kat rumah, dia cuba dan suka siap nak order lagi..
lain orang lain citarasanya kan..yang pasti dah pernah cuba DURIAN CREPE ni :)

Order je la nak buat kureng rajin ekeke..

14 comments

October 22, 2012 at 2:44 PM

Okeh…cma jakun..durian crêpe ni ape mende kak? biskut? Jelly? Biskut?
adehh 2 biskut disitu.. hihi…

October 22, 2012 at 3:00 PM

@♥ Cmª shIemª ♥
sejenis kuih kot haha..isi durian dibaluti tepung nipis, xreti nak terang la cma, tu akak beli cuba tu hihi

October 22, 2012 at 3:05 PM

tak jumpa lagi durian crepe nih...
nampak menarik juga......

October 22, 2012 at 5:37 PM

Tak pernah rasa lagi.. Nampak sedap.. :)

October 22, 2012 at 9:11 PM

akak tak pernah nengok pun..kat mana ada jual ni?..nk gak torai

October 23, 2012 at 11:25 AM

pernah mkn, mmg sedap...
aku kalau durian, semua pun sedap...ekekek...

October 23, 2012 at 2:17 PM

as salam

saya tak penah jumpe lagi..pie durian ade la jumpe..dap nyerr..smlm telan durian 3 bijik..hambikk
:)

October 23, 2012 at 5:11 PM

@Qhaifa Nur teringin nengok member post kat fb & blog la ni hihi

October 23, 2012 at 5:12 PM

@Nur-nba kena try tu:)

October 23, 2012 at 5:12 PM

@wahida tapi ko xsuka tempoyak kan kak? hihi

October 23, 2012 at 5:13 PM

@Tihara w'slm...durian tu lagi sodap hihi

October 24, 2012 at 11:27 AM

akak penah beli durian creepe ni d mid valley..mmg sedapp! rasa durian jer

October 24, 2012 at 12:47 PM

aah dikk
akak dah merasa .. tapi pada akak indah khabar dari rupe .. buts its depends org yg buat koot huhuh ,. akak beli x puas hati lah dikk .. kecikkkkkkk
nanti akak up entry !

October 24, 2012 at 1:33 PM

ooo...isi durian pure ke?
mcm nk try.. nnti klu jadi nk order,cma contact akak.. nmpak sedap.. :)

Post a Comment

Sudi-sudilah klik ye..terima kasih